Afventende projekter

Det næste projekt vi vil forsøge at hjælpe med at få fuldført er reparation af taget på kantine-bygningen ved Ngayen Sanjal Lower Basic School. Det er her lokale kvinder fra landsbyen kommer til skolen hver dag i spisefrikvarteret for at sælge mad til eleverne.

Taget blæste af i en kraftig blæst for nogle måneder siden og bygningen fremstår nu i en trist tilstand. Skolen ønsker endvidere gerne at få lagt cementgulv i bygningen ved samme lejlighed.

Det vil sammenlagt koste hvad der svare til 9.050 kr (henholdsvis 7.050/2.000), at fuldføre dette projekt. 


Afsluttede projekter

Rep. af legepladsen...

I løbet af marts 2024 arbejdede vi på at få legepladsen på Ngayen Sanjal Lower Basic School repareret og efterfølgende flyttet til en ny placering ved siden af den af MRC Holland/Ministry of Education nybyggede klasserums-bygning og den runde kantine-bygning, som vi og en sponsor-familie hjalp med sponseringen af i 2021,

Legepladsen blev først sponsoreret af en privat sponsor i foråret 2012 og bestod da af de to gyngestativer, rutschebane og to-mands vippe. For et par år siden fik vi endvidere også produceret yderligere fire-mands vippen. Alt er yderst populært blandt børnene, det er så godt for dem at have nogle legeredskaber at udfolde sig på i skoletiden.


Opførelse af bibliotek...

I maj 2023 blev pengene til fordel for opførelsen af et bibliotek I forbindelse med Ngayen Sanjal Lower Basic School overrakt til skolens ledelse. Herunder ses en samlet video af diverse billeder og videoer taget af byggeriet indtil elever og lærere gik på sommerferie d. 21. Juli. Herefter venter bare maling når skolen åbner igen til september. I videoen herunder kan bl.a ses produktionen af to nye reoler til biblioteket, ligeledes billeder fra biblioteket i løbet af skoleåret 23/24.


Reparation af vandpumpe...

I marts 2023 fik vi hjulpet Ngayen Sanjal Upper Basic og Senior Secondary School med at få deres vandpumpe repareret, så de igen kunne få adgang til vand, bl.a kunne de igen komme til at vand deres små bede med grøntsager i skolehaven. 

Vi har efterfølgende modtaget disse videoer fra skolen, hvor de også fremviser deres skolehaver og udtrykker stor taknemmelighed for vores støtte til at få vandpumpen repareret.